You are currently viewing NUKUTUSHAMMASHOITO – HAMPAAT KERRALLA KUNTOON!
Dental Checkup And Dentistry Care By Dentist

NUKUTUSHAMMASHOITO – HAMPAAT KERRALLA KUNTOON!

Nukutushammashoito on fiksu ratkaisu.

Joskus perinteinen hammashoito paikallispuuduttein on vaikea toteuttaa. Ongelmaksi voi muodostua hammaslääkäripelko tai herkkä nielurefleksi: välillä asiakas haluaa vain hoitaa koko suun kerralla kuntoon laajalla operaatiolla unten mailla.

Nukutushammashoito on hyvä ja turvallinen tapa toteuttaa laajoja hoitokokonaisuuksia ja varmistaa, että laaja hoitokokonaisuus tulee tehtyä loppuun asti. Hammashoidon lykkäämisen tai laiminlyönnin seurauksena saattaa olla hampaiston menetys tai vajaahampaisuus.

Teemme aina henkilökohtaisen hinta-arvion ja potilas keskustelee nukutuslääkärin kanssa ennen varsinaista nukutusta.

Mahdollisuus tehdä luotolla, kuten kaikki meillä tapahtuvat hoidot.

Ota yhteyttä, tai jätä yhteydenottopyyntö sivuiltamme.